Bijen en hommels

Gepubliceerd op 3 juni 2020 om 14:52

In mijn tuin heb ik allemaal bloemen geplant waar bijen en hommels van houden.
Regelmatig worden de bloemen bezocht door bijen en hommels. Dit is erg leuk om te zien hoe een hommel een bloem bezoekt. Terwijl ik er met mijn ontbijt naar zat te kijken, leek het mij leuk om daar wat mee te doen. 
Het bestuderen van zo,n hommel is buitengewoon leuk om te doen. 
Ze hangen aan een heel teer bloempje. Die buigt dan geheel naar beneden of ze hoppen van de ene bloem naar de ander. Soms is het lastig om ze te vangen in een foto want ze gaan heel snel. Ik heb veel foto's gemaakt voor studie materiaal. 
Hiernaast enkele voorbeelden.

Hiervan ga ik een schilderij maken op impressionistische wijze. 

Elke keer als ik wat geschilderd heb zal ik het posten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.